KAPR NA ŠALVĚJI

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 



INGREDIENCE: 1 středně velký kapr, sůl, 2 snítky šalvěje nebo sušená šalvěj, 2 lžíce másla, 1 cibule, 100g kořenové zeleniny /celer, petržel, mrkev/, ½ sardelové pasty, 1 lžíce oleje.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchaného a naporcovaného kapra omyjeme, dobře osolíme, znovu omyjeme a prošpikujeme lístky šalvěje /nebo šalvěj do kapra vetřeme s trochou soli/. Na másle osmažíme očištěnou a na hrubším struhadle nastrouhanou zeleninu. Na zeleninu položíme rozkrojeného kapra a to tak, že tvoří velkou placku, tzv. rejnoka. Celý povrch kapra potřeme sardelovou pastou, mírně podlijeme vodou, přidáme lžíci oleje a upečeme. Podáváme s bramborovým salátem.
 



KAPR NA ŠALVĚJI KAPR NA ŠALVĚJI



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1417 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz